TCDD Demiryolu Güzergahları ve YHT Hatları Haritası 2019 Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) nin 2019 güncel demiryolu hatlarını ve TCDD Bölge Müdürlükleri Sınırlarını gösteren haritalar rayhaber.com'da

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) nin güncel haritalarını sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz. Haritalar TCDD tarafından hazırlanmış olup 2019 yılı güncel demiryolu güzergahlarını gösteren haritalardır. Bu haritaları demiryolları hakkında bilgi almak ve yol güzergahlarını öğrenmek isteyenler için sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. TCDD tarafından yeni demiryolu hatlarını gösterir haritalar yayınlandığında sitemizde bunlarıda sizlerle paylaşacağız.



TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI HARİTASI



Haritayı yüksek çözünürlülükte görmek için üstüne tıklayın



TCDD BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ HARİTASI



Ayrıca TCDD İstanbul 1. Bölge, Ankara 2. Bölge, İzmir 3. Bölge, Sivas 4. Bölge, Malatya 5. Bölge, Adana 6. Bölge ve Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlükleri olmak üzere 7 Bölge Müdürlüğü taşra yapısına sahip olup TCDD'nin Bölge Müdürlüklerinin sınırlarını gösteren haritayı da sizlerle paylaşıyoruz.





Haritayı yüksek çözünürlülükte görmek için üstüne tıklayın



TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TREN (YHT) HATLARI HARİTASI



Türkiye’nin ilk olarak 2009 yılında Ankara – Eskişehir arasında yaptığı 245 Km’lik Hızlı Tren hattı, bugün (Şubat – 2019 itibari ile) İstanbul ve Konya da dahil edildi ve hat uzunluğu toplamda 800km’yi geçti. Türkiye’nin yüksek hızlı tren hatlarını, yapım aşamasındaki hızlı tren hatlarını ve bu hatlara yolcu taşımakta olan bağlantı otobüsleri harita üzerinde sizlerle paylaşıyoruz.

Haritayı yüksek çözünürlülükte görmek için üstüne tıklayın